HUOLENPIDÄMINE RUADOKYVYTTÖMÄS KUULUU RUADOSTUAŽAH

Zakonan mugah huolenpidämine vahnois ristikanzois sego niistielöis kuuluu ruadostuažah. Täs pagin on vahnois ristikanzois, kudualoil on piäl 80 vuottu da enzimäzen grupan niistielöis, täh joukkoh ei kuuluta lapsusaijas olijat niistiet. Sen ližäkse ruadokyvyttömät ruvetah suamah joga kuudu 1200 rubl’ua abudengua yhtes penzienke. Huolenpidäi ristikanzu joga vuottu rubieu suamah 1,8 penziiballua. Kuni rahvas pietäh huoldu ruadokyvyttömis, hyö ei voija ruadua toizes kohtas libo vediä omua biznessua. Gu ristikanzu piätti lähtie ruadoh, hänele pidäy ilmoittua sit Eläkehfondah viijen päivän aigua, gu Eläkehfondu loppis dengoin maksamizen. Gu ristukanzu ei sanone ruadoh lähtendäs aigoinah, hänel tulou andua järilleh dengat Eläkehfondah.

Будьте первым, кто оставит отзыв на статью "HUOLENPIDÄMINE RUADOKYVYTTÖMÄS KUULUU RUADOSTUAŽAH"

Оставьте ваш комментарий